Εχθές το techmaniacs.grπαραβρέθηκε στην παρουσίαση του LG G3 και της σειράς LG G Pad 7.0, για την Ελλάδα. Η παρουσίαση ήταν σε χαλαρό ύφος, ενώ λύθηκαν και αρκετές απορίες μας.

No LG G3 Prime

Αρχικά να σας ενημερώσουμε πως το LG G2 πούλησε 9.500 συσκευές στην χώρα μας, από την επίσημη αντιπροσωπεία. Αυτά τα νούμερα δεν περιέχουν τις συσκευές από τα καταστήματα του Skroutz που φέρνουν συσκευές από το εξωτερικό, με την εταιρία να έχει σκοπό να διπλασιάσει τις πωλήσεις με το LG G3.

Όταν έγινε η ερώτηση σχετικά με το LG G3 Prime, ο εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε πως ενδοεταιρικά δεν έχει ακούσει τίποτα απολύτως, δηλώνοντάς μας με απόλυτη βεβαιότητα πως δεν θα δούμε LG G3 Prime για τουλάχιστον 3 μήνες ακόμα. Αυτό σημαίνει πως οι φήμες για ανακοίνωση του LG G3 Prime μέσα στον Ιούλιο ήταν ψεύτικες, κάτι που επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις που είχαμε κάνει στo techmaniacs.gr.

Τελικά αυτή η ιστορία με τα «Primes» αρχίζει να ξεφουσκώνει, πέρα από το Galaxy S5 LTE-A που κυκλοφόρησε αποκλειστικά για την Κορέα, το οποίο και αναμέναμε παραδοσιακά, όλα τα υπόλοιπα με τον χρόνο αποδεικνύονται μη αληθή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.