Χθες σε μια ενημέρωση επενδυτών, ο CEO και πρόεδρος της Nintendo Satoru Iwata, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία σκέφτεται να κυκλοφορήσει μια επίσημη εφαρμογή για κινητές συσκευές που θα εστιάζει στις υπηρεσίες της εταιρείας.

nintendo

Δεν πρόκειται για mobile εκδόσεις γνωστών παιχνιδιών της Nintendo, αλλά κάτι παρόμοιο με τις εφαρμογές της Sony και της Valve, που κυρίως λειτουργούν σαν δικτυακή πύλη για το οικοσύστημα παιχνιδιών της εκάστοτε εταιρείας. Ο κος. Iwata πιστεύει ότι όταν μια εταιρεία ασχολείται με πολλά τότε χάνει την ταυτότητά της, αν και η Nintendo δεν απαγορεύει στους προγραμματιστές της να αναπτύξουν παιχνίδια για κινητές συσκευές.

Έτσι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι όσο αναφορά τις κονσόλες ή το Wii U της Nintendo απλά θα μπορούμε στο μέλλον να κάνουμε login στο δίκτυο της Nintendo από το tablet ή το smartphone μας. Τέλος μια καινούρια κατεύθυνση της εταιρείας είναι μη-φορετές συσκευές που παρακολουθούν την υγεία του χρήστη και την ποιότητα του περιβάλλοντος με έναν πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.