Αθήνα, 7 Μαρτίου, 2017 – Η εκδήλωση λανσαρίσματος του “Switch”, της πολυαναμενόμενης νέας κονσόλας της Nintendo, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τη CD Media την Πέμπτη 2 & Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017. Ο ειδικά διαμορφωμένος για την περίσταση χώρος του “The Loft” κατακλείστηκε για πολλές ώρες από δημοσιογράφους και κοινό που διασκέδασαν με τα εκπληκτικά παιχνίδια που ήταν διαθέσιμα, πολλά εκ των οποίων μάλιστα πολύ πριν από την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας τους. Η εμπειρία που βιώσαν ήταν μοναδική, είτε έπαιξαν ως μονάδα, ζευγάρι, οικογένεια ή παρέα φίλων!

Η πρώτη μισή μέρα της εκδήλωσης ήταν αφιερωμένη στους δημοσιογράφους, οι οποίοι αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις από τη νέα κονσόλα και την ποικιλία των παιχνιδιών της. Παράλληλα, οι απανταχού fans της Nintendo, έδωσαν ένα δυναμικό «παρών» στο event και είχαν την ευκαιρία, όχι μόνο να μονομαχήσουν πρόσωπο-με-πρόσωπο στα παιχνίδια 1-2 Switch ή να περιπλανηθούν στον «μαγικό» κόσμο της “Zelda”, αλλά και να διασκεδάσουν με τα εκπληκτικά Mario Kart 8 Deluxe, ARMS, Splatoon 2, Snipperclips, Super Bomberman R, Just Dance 2017, Ultra-Street Fighter II και Skylanders.

Η νέα κονσόλα “Switch” της Nintendo παρέχει «αποκλειστικά» στο gaming κοινό μια μοναδική ελευθερία στη διασκέδαση, καθώς, εξαιτίας της φορητότητας της, δίνει τη δυνατότητα gaming εκτός σπιτιού! Η κονσόλα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017.

Nintendo Switch – Ελευθερία στη διασκέδαση. Οπουδήποτε. Οποτεδήποτε. Με Οποιονδήποτε!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.