Μετά από ένα χρόνο μυστικότητας η Nintendo αποκάλυψε και επίσημα την νέα της κονσόλα (την οποία είχαμε μάθει με την ονομασία Nintendo NX) και θα ονομάζεται απλά Switch!

nintendoswitch_hardware-0-0

Μετά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η εταιρία με το Wii U, φαίνεται πως η Nintendo θέλει και πάλι να ρισκάρει αναδιαμορφώνοντας το τοπίο στην gaming βιομηχανία συνδυάζοντας την φορητότητα με τις home κονσόλες.

Σύμφωνα λοιπόν με το δελτίο τύπου της εταιρίας, το Switch μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο συνδεόμενο με την τηλεόρασή σας, αλλά ταυτόχρονα θα μπορεί να αποσυνδέεται και να χρησιμοποιείται σαν ένα απλό 3DS! Όπως αναφέρει η Nvidiaη κονσόλα περιλαμβάνει επεξεργαστή Tegra της εταιρίας το οποίο θα προφέρει ισχύ παρόμοια με τις <<τωρινές GeForce κάρτες γραφικών>>.

Οι εκπλήξεις δεν είναι μόνο αυτές καθώς η Nintendo ανακοίνωσε την συνεργασία με πολλές γνωστές εταιρίες στον χώρο του gaming τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω:

cvn3l32waaafr2q

Το Switch θα κυκλοφορήσει το 2017 και μαζί με αυτό το νέο παιχνίδι The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Στο παρακάτω announcement trailer μπορείτε να πάρετε και μια γεύση απο τα παιχνίδια που πρόκειται να “παίζει” το Switch:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=f5uik5fgIaI]

Απ’ ότι φαίνεται η Nintendo επιστρέφει δυναμικά στο χορό των video games με μια γεύση από τα παλιά… Εσείς τι λέτε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.