Η Google αναμένεται να ανακοινώσει δύο νέα Nexus κινητά φέτος και χάρη στις πολυάριθμες διαρροές έχουμε πάρει μια αρκετά καλή ιδέα για το τι έρχεται. Τώρα, μια νέα δημοσίευση από τον @OnLeaks στο Twitter έρχεται να μας προσφέρει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για αυτά.

Όπως ξέρουμε ήδη, η Google φέτος θα συνεργαστεί με την LG και την Huawei για την κατασκευή και την κυκλοφορία των νέων Nexus. Ο @OnLeaks λοιπόν, γράφει πως και οι δύο συσκευές θα διαθέτουν μια υποδοχή USB Type-C, έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος και ηχεία στο μπροστινό μέρος. Το Nexus της Huawei πρόκειται επίσης να έρθει με οθόνη 5,7 ιντσών και μεταλλικό σώμα και αυτό της LG με οθόνη 5,2 ιντσών, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει κι αυτό μεταλλικό σώμα.

Επιπλέον, ο @OnLeaks μας δίνει και τις διαστάσεις τους, με το LG Nexus να είναι στα 146.9 x 72.9 x 8/9.8 χιλιοστά και το Huawei Nexus στα 159.4 x 78.3 x 6.6/8.5 χιλιοστά. Η ύπαρξη δύο αριθμών για το πάχος στο τέλος των διαστάσεων, μας δίνει να καταλάβουμε πως οι συσκευές ίσως να έχουν κυρτή πλάτη. Λέγεται επίσης ότι η κάμερα του θα προεξέχει ελάχιστα, όποτε θα μπορούσε επίσης να είναι ο λόγος που βλέπουμε δύο τιμές.

Υπάρχουν φυσικά, πολλά ακόμη χαρακτηριστικά που δεν ξέρουμε προς το παρών για τα νέα Nexus, ακόμη και μετά από αυτή την νέα διαρροή. Όσο όμως πλησιάζουμε στην ανακοίνωση τους, θα εμφανίζονται περισσότερες πληροφορίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ