Το μεγαλύτερο από τα δύο αναμενόμενα Nexus, γνωστό με την κωδική ονομασία Marlin, πέρασε σήμερα από το δημοφιλές AnTuTu. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποκαλυφθούν ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του, τα οποία φαίνεται να είναι ίδια με αυτά που είδαμε και στο μικρότερο Nexus Sailfish πριν από λίγες μέρες.

nexus-marlin-antutu-leakedΑυτό σημαίνει ότι η συσκευή διαθέτει Snapdragon 820 επεξεργαστή με 4GB RAM και 32GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Οι κάμερες είναι επίσης ίδιες, με την μία να είναι στα 13MP στο πίσω μέρος και την άλλη στα 8MP μπροστά.

Η κύρια διαφορά τους φαίνεται να είναι στην οθόνη, η οποία είναι στις 5.5 ίντσες με ανάλυση QHD στο Nexus Marlin, σε αντίθεση με την FullHD 5 ιντσών του Nexus Sailfish. Επιπλέον, άλλες φήμες μιλάνε για τεχνολογία AMOLED, αλλά δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ανιχνευτεί αυτό από το AnTuTu.

Τέλος, το Nexus Marlin αναμένεται να έχει μεταλλική κατασκευή, ενώ το Sailfish θα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.