Το Nexus 6 είναι σίγουρα πολύ μεγάλο τηλέφωνο και αυτό το καταλαβαίνει κάποιος απλά διαβάζοντας το μέγεθος της οθόνης του που είναι 5.96 ίντσες. Το μέγεθος μιας συσκευής όμως δεν το κάνει μόνο η οθόνη αλλά και τα πλαίσια που το περιβάλλουν. Για να πάρουμε μια γεύση, το TechCrunch το φωτογράφισε δίπλα στο iPhone 6 Plus και στον προκάτοχό του, το Nexus 5.

nexus 6 next to iphone 6 plus

Στην φωτογραφία δίπλα στο iPhone 6 Plus η διαφορά στις συσκευές δεν είναι τόσο μεγάλη, παρά την μισή ίντσα παραπάνω οθόνης του Nexus 6, αφού το Nexus 6 έχει πολύ μικρότερα bezels από τη νέα ναυαρχίδα της Apple.

nexus 6 next to nexus 5

Η φωτογραφία μαζί με το Nexus 5 είναι αρκετά αστεία, αφού είναι σαν να κοιτάμε τον Δαβίδ δίπλα στον Γολιάθ. Το Nexus 5 δεν είναι μικρή συσκευή, με οθόνη 5 ιντσών. Δίπλα στο Nexus 6 όμως, φαίνεται σαν τηλέφωνο για παιδάκια!

Το σίγουρο είναι πως όπως και το iPhone 6 Plus, έτσι και το Nexus 6 θα είναι δύσκολο να το χειριστούμε με το ένα χέρι! Όπως και να έχει μιλάμε για Phablet, που είναι για άλλη χρήση και προσφέρει πολλά άλλα πράγματα. Το κράτημα με το ένα χέρι δεν είναι ένα από αυτά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.