Από ότι φαίνεται τα περισσότερα νέα αυτές τις μέρες θα είναι σχετικά με το Nexus 5 και με τόσες διαρροές, είναι και λογικό. Άλλωστε από ότι φαίνεται δεν θα έχουμε ανακοίνωση της συσκευής, αλλά θα την δούμε να ανεβαίνει στο Play Store ξαφνικά.

nexus 5

Αυτή τη φορά βλέπουμε σκορ της συσκευής στο Basemark X, τα οποία δείχνουν την συσκευή να διαλύει τα πάντα σκαρφαλώνοντας στην δεύτερη θέση των πιο ισχυρών συσκευών, κάτω από το iPhone 5S και με πολύ μικρή διαφορά.  Συγκεκριμένα το iPhone 5S είχε κατά μέσω όρο 15.54 καρέ το δευτερόλεπτο, ενώ το Nexus 5 έφτανε τα 14.27 καρέ το δευτερόλεπτο.

Basemark-X-best-gaming-phone

Παρά τις ατελείωτες διαρροές, δεν έχουμε δει σκορ σε benchmarks. Είχαμε δει μόνο ένα GFXBench αλλά ήταν offscreen, οπότε δεν μιλάμε για επιδόσεις σε πραγματικές συνθήκες. Αυτό είναι το πρώτο benchmark σε onscreen, και το Nexus 5 τα πάει εντυπωσιακά καλά!

Να τονίσουμε πως το onscreen benchmarks μετράει τις επιδόσεις της συσκευής στην ανάλυση της οθόνης. Μπορεί στο εν λόγω τεστ το iPhone 5S να είναι οριακά πιο πάνω, αλλά παίζει σε ανάλυση 1136×640 ενώ το Nexus 5 παίζει στα 1920×1080, οπότε μιλάμε για τετραπλάσιο περίπου αριθμό pixels. Ανυπομονούμε να πιάσουμε το Nexus 5 στα χέρια μας για να δούμε από πρώτο χέρι πως τα πάει σε σχέση με τον ανταγωνισμό στα benchmarks και να βγάλουμε τα δικά μας σκορ.

Πηγή

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.