Το Xbox One, ήταν και είναι μια αρκετά επιτυχημένη κονσόλα στο χώρο. Ίσως λιγότερο επιτυχημένη όμως από προκάτοχό του, Xbox 360.

xbox-720-kinect-2-blu-ray-rumors

Αυτό είναι κάτι το οποίο η Microsoft προσπαθεί να αντισταθμίσει. Η επιτυχημένη εταιρεία πληροφορικής, υπόσχεται στους κατόχους το Xbox One, πως θα δώσει updates, τα οποία θα επαναφέρουν λειτουργίες του 360 στην νεότερη έκδοση της κονσόλας. Οι συγκεκριμένες αναβαθμίσεις στο software, προσφέρουν αρκετά καλύτερες επιδόσεις, υποστήριξη για εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, ενώπροσπαθεί να εστιάσει περισσότερο στο gaming κομμάτι παρά στο social networking και internet τα οποία είναι δύο από τα κύρια features της κονσόλας.

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό όμως για την επόμενη γενιά της παιχνιδομηχανής της Microsoft ;

32abc439-aa48-48bc-863d-f5ca00297f93

Αυτό που αντιλαμβανόμαστε, είναι πως θα εστιάσει περισσότερο στο gaming, όπως ακριβώς και το PS4 της Sony, αλλά θα έχει και πολύ καλύτερες επιδόσεις με βελτιώσεις στο hardware και στο software. Επίσης, ένα άλλο κομμάτι του μελλοντικού Xbox, θα συνεχίσει να είναι το Kinect, το οποίο η Microsoft πάσχισε να ενσωματώσει και να το “επιβάλλει” κατά κάποιον τρόπο στους χρήστες. Αυτή τη φορά όμως, πιθανότατα να είναι σε δεύτερη μοίρα, καθώς ελάχιστα next-gen παιχνίδια το απαιτούν.

Τέλος, σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, το επόμενο Xbox, θα λανσαριστεί σε διάρκεια πέντε ετών από φέτος.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.