Η Motorola στην παρουσίαση που πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες, ανακοίνωσε τρία νέα smartphones, το Moto X Style, το Moto X Play και το νέο Moto G 3rd Gen. Αλλά αν είναι πιστέψουμε τις φήμες, θα μπορούσαμε να δούμε επίσης και μια νέα Motorola Droid συσκευή σύντομα. Επίσης, όταν η εταιρία ανέφερε ότι το Moto X Play δεν θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ, είπε ότι «περισσότερες επιλογές» για τους πελάτες των ΗΠΑ θα γίνουν διαθέσιμες κάποια στιγμή αργότερα αυτό το έτος – που πιθανόν εννοούσε ότι νέες συσκευές της σειράς Droid έρχονται.

Ενώ πολλές από τις δυνατότητες της επερχόμενης συσκευής δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ένα χαρακτηριστικό αποκαλύπτεται από μια νέα διαρροή φωτογραφιών που έγινε. Φαίνεται λοιπόν πως θα υποστηρίζει τεχνολογία ασύρματης φόρτισης, κάτι που έλειπε από την τελευταία ναυαρχίδα της Motorola. Εκτός από αυτό, δεν γνωρίζουμε πολλά για αυτήν την μυστηριώδη συσκευή.

Δεν είναι σαφές πότε ακριβώς το νέο Motorola Droid θα ανακοινωθεί. Σε κάθε περίπτωση όμως, όπως και όλα τα προηγούμενα μοντέλα, η συσκευή θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά από την Verizon στις ΗΠΑ.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.