Σύμφωνα με μια αναφορά από το πρακτορείο Bloomberg, το επόμενο iPhone βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο παραγωγής. Ο γίγαντας του Κουπερτίνο αναμένεται να παρουσιάσει τους διαδόχους του iPhone 6 και iPhone 6 Plus τον επερχόμενο Σεπτέμβρη.

iphone-6-plus-antenna

Η επόμενη σειρά νέας γενιάς iPhone υπάρχει περίπτωση να φέρει οθόνες τεχνολογίας Force Touch. Είναι επίσης επιβεβαιωμένο πως η Apple δουλεύει εδώ και καιρό με αρκετές εταιρείες έτσι ώστε η τεχνολογία αυτή να είναι έτοιμη να παραχθεί μαζικά.

Η προαναφερθείσα τεχνολογία έκανε το ντεμπούτο της στο Apple Watch αλλά και στο ΜacBook των 12 ιντσών και επιτρέπει στο χρήστη να έχει πρόσβαση σε λειτουργίες της συσκευής ανάλογα με τη δύναμη που εφαρμόζει στην οθόνη της συσκευής (ή στο trackpad) .

Ο σχεδιασμός των διαδόχων του iPhone 6 θα παραμείνει ίδιος κατά πάσα πιθανότητα. Η πολύ αναμενόμενη συσκευή λέγεται επίσης πως θα κυκλοφορήσει με σκληρότερο αλουμίνιο από ότι τα προηγούμενα iPhone, για να αυξηθεί η αντοχή της και πιθανώς να διορθώσει το πρόβλημα με το λύγισμα κάποιων συσκευών.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ