Η νέα έκδοση του PS4 φαίνεται πώς είναι πιο κοντά από ποτέ καθώς άλλη μια φήμη έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες οι οποίες έχουν διχάσει τους fans της Sony.

Sony-Teases-PS4-Games-GC13

Οι ιστοσελίδες Kotaku και Eurogamer καθώς και σήμερα το The Wall Street Journal βάλανε φωτιά στο διαδίκτυο μέσω των φημών περί μιας νέας ανανεωμένης και πιο ισχυρής έκδοσης του PS4.

Σύμφωνα λοιπόν με το WSJ το PS4K θα έχει ισχυρότερο επεξεργαστή και GPU και θα μπορεί να “παίξει” ταινίες και παιχνίδια σε 4K ανάλυση. Η πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας κονσόλας φαίνεται να είναι πριν την άφιξη του PlayStation VR στην αγορά, δηλαδή πριν τον Οκτώβρη.

Το άρθρο επίσης αναφέρει ότι η παραγωγή και η ανάπτυξη παιχνιδιών θα συνεχιστεί για τα τωρινά PS4 μοντέλα, ενώ το PS4K θα αποτελεί μια πιο δυνατή έκδοση που θα προσφέρει “ultra high-definition γραφικά” αλλά και μια καλύτερη gaming εμπειρία.

Θα αναρωτηθείτε βέβαια πώς μια κονσόλα θα μπορεί να προσφέρει 4Κ αναλύσεις αν αναλογιστούμε το κόστος, το μέγεθος και την διαχείριση της θερμότητας. Το ίδιο αναρωτιόμαστε και εμείς…

Το WSJ  δεν θέλει (;) να αναφέρει τις πηγές του. Προσωπική άποψη μας είναι ότι το PS4K είναι γεγονός στα χαρτιά, καθώς αναμένεται η επίσημη δήλωση της εταιρίας. Μέχρι τότε όλα παίζονται.

Εσείς τι άποψη έχετε για το υποτιθέμενο PlayStation 4.5/4K;

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ