Ένα post στο Reddit από έναν άτομο που όπως ισχυρίζεται δουλεύει χρόνια στην Microsoft, αποκαλύπτει νέα χαρακτηριστικά των Windows Phone 8.2! Φυσικά “κρατάτε μικρό καλάθι” διότι ακόμα καλά καλά δεν κυκλοφόρησαν τα WP 8.1.

Ο χρήστης έσβησε πρόσφατα το account του φοβούμενος τα μπλεξίματα με την εταιρεία. Υποστηρίζει ότι δουλεύει σαν προγραμματιστής, στον πυρήνα της ομάδας ανάπτυξης λειτουργικών συστημάτων της εταιρείας και εργάζεται σε διάφορα project όπως τα Windows Phone, Windows 8.xx, XBOX One, Windows Server.

Microsoft-Corporation

Σύμφωνα με τον υπάλληλο της Microsoft, η εταιρεία θα επιταχύνει τους κύκλους αναβάθμισης των WP. Έτσι θα δούμε τα νέα Windows Phone 8.2 ή 9 σε 8 με δέκα μήνες από τώρα.

Ένα νέο χαρακτηριστικό θα είναι ότι με έναν συγκεκριμένο κωδικό θα επιτρέπει στο Inner Circle να στέλνει μηνύματα ακόμα κι όταν έχουμε ορίσει Do Not Disturb. Επίσης αν έχουμε κλείσει τον ήχο ειδοποιήσεων, με έναν συγκεκριμένο κωδικό στο μήνυμα θα αναπαράγεται κανονικά ο ήχος ή θα μπορούμε να ορίσουμε το Do Not Disturb για συγκεκριμένες επαφές.

Τέλος το νέο update στο λειτουργικό θα προσθέσει νέες δυνατότητες σε υπηρεσίες video chat εκτός του Skype. Το Facebook θα αφαιρεθεί από το messaging hub και ότι η Microsoft θέλει να κλείσει το χάσμα μεταξύ Google search και Bing.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.