Μια νέα πατέντα της Samsung ανακαλύφθηκε αυτές τις μέρες και δείχνει την προσπάθεια υλοποίησης της εταιρίας, ενός συστήματος για εκτινασσόμενο S-Pen, σε διάφορες συσκευές της εταιρίας.

Samsungs-auto-ejectable-stylus-patent-application (1)

Σύμφωνα με την πατέντα, η εταιρία έχει βρει έναν σχετικά εύκολο τρόπο για να πετύχει την εκτίναξη του S-Pen. Η περισσότερη δουλειά έχει να κάνει με ηλεκτρομαγνήτες που είναι τοποθετημένοι στην θήκη του S-Pen. Αυτοί θα ελέγχουν το νέο S-Pen που θα διαθέτει μαγνήτη στο εσωτερικό του.

Από την πατέντα βλέπουμε πως η λειτουργία της συσκευής ελέγχεται από το software. Με μια φωνητική εντολή ή με κάποιο gesture, ο ηλεκτρομαγνήτης θα δώσει στο S-Pen την απαραίτητη ώθηση ώστε να βγει έξω, αλλά όχι να πέσει από την συσκευή. H συσκευή θα ενημερώνει τον χρήστη για το αν το S-Pen είναι παρόν, αν λείπει ή αν έχει εκτιναχτεί και κρέμεται.

Η εταιρία έκανε την αίτηση για την κατοχύρωση της πατέντας τον Δεκέμβριο, στο USPTO, αλλά η πατέντα είναι ήδη υπό διερεύνηση μέχρι και σήμερα.

Samsungs-auto-ejectable-stylus-patent-application

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.