Άλλη μια μέρα, άλλη μια διαρροή για το πολύ αναμενόμενο Galaxy S8 της Samsung. Σήμερα έρχεται στο φως μια νέα σειρά από renders του Galaxy S8 που επιβεβαιώνουν όσα είχαμε δει και μάθει τις προηγούμενες μέρες για τον σχεδιασμό της συσκευής.

Τα renders, αν και είναι μόλις τρία μας λένε πολλά. Πρώτα απ ‘όλα, η Samsung έχει τραβήξει τις Edge “άκρες” προς τα εμπρός, κάνοντας τις πλευρικές καμπύλες της οθόνης ακόμα πιο έντονες! Η Samsung έχει καταφέρει πραγματικά να συμπιέσει τα πάνω και κάτω περιθώρια, σε σημείο που σχεδόν δεν υπάρχουν. Επιπλέον, βλέπουμε ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει πλέον Home Button, κάτι που υποδεικνύει ότι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων έχει τοποθετηθεί κάτω από το γυαλί της οθόνη.

Θα παρατηρήσετε επίσης πως η Samsung δεν έχει πάρει τον δρόμο του iPhone 7, και έτσι η συσκευή θα έχει υποδοχή 3,5mm για ακουστικά. Μια πιο ευπρόσδεκτη κίνηση είναι και η χρήση στερεοφωνικών ηχείων (αν κρίνουμε από τις τρύπες στο επάνω και κάτω μέρος της συσκευής.

Τέλος, στο πίσω μέρος του τηλεφώνου δεν φαίνεται να υπάρχει διπλή κάμερα όπως υποστήριξαν κάποιες φήμες, ωστόσο αναμένουμε και μια δεύτερη έκδοση του Galaxy S8 που θα κάνει την διπλή κάμερα πραγματικότητα.

Ενώ οι εικόνες αντιστοιχούν με πολλές από τις φήμες που επικρατούν αυτές τις μέρες, δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι για το τι έχει Samsung στα σχέδια της για την φετινή της ναυαρχίδα, έως ότου η εταιρεία αποκαλύψει επίσημα την συσκευή. Πιθανή ημερομηνία είναι η 18η Απριλίου, δεκατρείς μήνες μετά τα S7 και S7 Edge.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπούρδες….
    Από τώρα οι γωνίες και τα πλευρικά.
    Ας κοιτάξουν να μην τιναζεται η μπαταρία γιατί τότε θα είναι η μεγάλη ταφόπλακα για την Samsung γενικότερα..

  2. Αν η μη ανατιναξη ειναι για εσενα το πιο σημαντικο κριτηριο τοτε να θεωρησω οτι εχεις ηδη αγορασει το S7 edge που δεν ανατιναζεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.