Καθώς περιμένουμε την Samsung να ανακοινώσει επίσημα το Galaxy Note 7 (που θα είναι η πρώτη συσκευή της σειράς Note με διπλή Edge οθόνη), έχουμε μια ενδιαφέρουσα αναφορά που μιλάει για τις μελλοντικές συσκευές της Samsung. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Chosunn Ilbo στην Νότια Κορέα, η Samsung εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει εξαρτήματα κατασκευασμένα από την LG στο εσωτερικό των μελλοντικών smartphone της.

galaxy-s7-edge

Το Chosunn Ilbo αναφέρει ότι η Samsung έχει βάλει στο μάτι μια ειδική “μεταλλική ταινία” από την LG Innotek (μία από τις κύριες θυγατρικές της LG, η οποία ανταγωνίζεται άμεσα με τη Samsung Electro-Mechanics). Αυτή η ταινία χρησιμοποιείται για τη σύνδεση του πάνελ της οθόνης στην κύρια πλακέτα κυκλωμάτων, και λέγεται ότι είναι η μόνη που μπορεί να διπλωθεί, γεγονός που την κάνει ιδανική για τις καμπυλωτές οθόνες της Samsung.

Η LG σχεδιάζει να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή αυτών ταινιών, κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2016, οπότε τα επόμενα Samsung Galaxy Edge (και ίσως και τα Galaxy Note) smartphones του 2017 να την χρησιμοποιούν.

Αυτή ίσως είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Samsung να βασίζεται στην LG για εξαρτήματα των smartphones της. Είναι καλά γνωστό ότι η Samsung και η LG είναι μεγάλοι αντίπαλοι – και όχι μόνο όταν πρόκειται για κινητά τηλέφωνα, αλλά και σαν εταιρείες τεχνολογίας γενικότερα.

Το Chosunn Ilbo σημειώνει ότι ο Lee Jae-Yong, νυν πρόεδρος της Samsung, θέλει οι συσκευές της εταιρείας να χρησιμοποιήσουν τα καλύτερα εξαρτήματα ανεξάρτητα από την εταιρεία κατασκευής τους. Εφ’ όσον λοιπόν τα τελικά προϊόντα είναι καλύτερα, εμείς ως χρήστες θα επωφεληθούμε ακόμα περισσότερο!

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.