Αναρωτιέστε πως θα είναι το νέο notification hub στο ερχόμενο update των Windows Phone 8.1; Μάλλον δε θα χρειαστεί να περιμένετε και πολύ καθώς μια ομάδα, οι Winphollowers ισχυρίζονται ότι έχουν μια φωτογραφία από το αναμενόμενο Action Center όπως θα ονομάζεται το notification system των Windows Phone.

wpblue

Παρόλο που κι αυτό θα μοιάζει αρκετά με το Android και το iOS θα περιέχει και τις δικές του έξτρα λειτουργίες. Έτσι θα δούμε συντόμευση του driving mode που αυτό ουσιαστικά μειώνει τις ειδοποιήσεις για να μην αποσπούν την προσοχή στον οδηγό.

wp81_actioncenter

Παράλληλα οι εφαρμογές μπορεί να έχουν περισσότερο έλεγχο στο notification system απ’ότι σε άλλες πλατφόρμες. Ειδοποιήσεις θα εμφανίζονται αθόρυβα, θα ανανεώνονται ή θα φεύγουν κάνοντας έτσι ευκολότερη την συνεχόμενη ροή των εφαρμογών καθιστώντας πιο εύκολη πρόσβαση σε αυτές. Ίσως αυτή η αναβάθμιση να μην περιλαμβάνεται στα 8.1 αλλά σύμφωνα με το WPCentral υπάρχει κάτι τέτοιο και αναμένουμε να υλοποιηθεί.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.