Νέες φωτογραφίες του Moto X+1 βγήκαν στην επιφάνεια, δίνοντας μια ξεκάθαρη άποψη στην ανερχόμενη συσκευή. Η ανώνυμη πηγή αποκάλυψε οτι το logo Moto στο πίσω μέρος της συσκευής θα μπορούσε να είναι power button, το οποίο μπορεί μάλιστα να ρυθμιστεί και για άλλες συντομεύσεις. Το Moto app είναι εμφανές στην αρχική οθόνη της συσκευής πράγμα που σημαίνει οτι θα υπάρχουν μερικά επιπρόσθετα λογισμικά χαρακτηριστικά. Επιπρόσθετα, το μπροστινό πάνελ είναι διακοσμημένο με τέσσερις αισθητήρες, οι οποίοι πως θα λειτουργούν σαν μετρητές βάθους για πιθανή 3D προβολή ή να εξυπηρετούν με κάποιο τρόπο το Moto app-ίσως σαν ελεγκτές χειρονομιών.


 

Η πηγή συμπεριέλαβε και μερικές κατασκευαστικές πληροφορίες. Όπως ισχυρίζεται, το Moto +1 θα περιβάλλεται από μεταλλικό σκελετό και τα πίσω panels μπορεί να είναι κατασκευασμένα από ξύλο, πλαστικό, δέρμα, denim ακόμα και από carbon. Έχουμε ήδη δει τα μοντέλα με ξύλο και δέρμα και κατά τα λεγόμενα, το μοντέλο με τις carbon ίνες θα είναι αποκλειστικότητα της Verizon, προγραμματισμένη για τους ερχόμενους μήνες.

Από όσα ξέρουμε το Moto X+1 θα παρουσιαστεί στις 4 Σεπτέμβρη, με τη συσκευή πιθανότατα να τίθεται σε κυκλοφορία απ’ την Verizon δυο εβδομάδες αργότερα, στις 17 Σεπτέμβρη. Αν αυτό ισχύει τότε σύντομα θα μάθουμε τα πάντα σχετικά με τον διάδοχο του Moto X.

Πηγή|Via

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. αυτοι οι αισθητηρες δεν ειναι ιδιοι με του smartphone της amazon??

    κατι πολυ καλο φαινεται να ετοιμαζει η motorola!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.