Μετά την αποχώρηση του Hideo Kojima από την Konami, η εταιρία δεν μένει με σταυρωμένα χέρια και φαίνεται πως δουλεύει στο επόμενο Metal Gear παιχνίδι, δίχως φυσικά τον πνευματικό πατέρα της σειράς!

NewMGS

Σύμφωνα με το επίσημο Ιαπωνικό site της Konami, η εταιρία αναζητεί συνεργάτες για το επόμενο Metal Gear οι οποίοι θα πρέπει να διαθέτουν πρωτοποριακές ιδέες, πάθος για τα παιχνίδια και μεγάλη φαντασία.

MetalGearStaff

Για την ιστορία, ο Hideo Kojima δημιούργησε το πρώτο παιχνίδι της σειράς το 1987, ενώ το Metal Gear Solid έγινε τελικά διάσημο στο ευρύ κοινό το 1998 όταν κυκλοφόρησε στο PlayStation. Σε δηλώσεις του επίσης, ο παραγωγός τόνισε ότι το The Phantom Pain ήταν το τελευταίο παιχνίδι της σειράς.

Θα καταφέρει το παιδί να μεγαλώσει χωρίς τον πραγματικό του πατέρα; Οι παραγωγοί πάντως που θα αναλάβουν την σειρά Metal Gear θα έχουν δύσκολο έργο μπροστά τους!

Εσείς τι πιστεύετε;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.