Φαίνεται ότι το Facebook θα εξοπλιστεί με ένα νέο λογότυπο ως μέρος της προσπάθειας ανανέωσης της εμπορικής ταυτότητας της Meta. Οι αλλαγές αυτές περιλαμβάνουν συγκεκριμένα ένα ανανεωμένο λογότυπο με πιο σκοτεινό μπλε background και μια μικρή αλλαγή στο χαρακτηριστικό F.

facebook

Αν περιμένεις ένα ολοκαίνουργιο look για το social media app δυστυχώς θα απογοητευθείς ενώ και το λογότυπο είναι ουσιαστικά το ίδιο με μερικές μικρές αλλαγές όπως μπορείς να δεις και στο video.

Μια νέα χρωματική παλέτα για το γνωστό brand name έχει αναπτυχθεί, εισάγοντας νέες αποχρώσεις, τις οποίες η Meta εξηγεί ότι αποτελεί μέρος ενός σχεδίου για να καταστήσει το εμπορικό σήμα ευανάγνωστο σε οποιοδήποτε μέγεθος, αρκετά ευέλικτο για διαφορετικές ανάγκες και εύκολο για τους ανθρώπους να αλληλεπιδράσουν με αυτό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.