Με την πεποίθηση ότι η εξαγορά του Device and Services department της Nokia από την Microsoft θα οδηγούσε στην διάλυση του Android project της ονόματι Nokia Normandy μάλλον δεν είναι και τόσο σίγουρη. Την Δευτέρα που πέρασε είδαμε ένα νέο σχέδιο της συσκευής που ανέβασε στο twitter ο γνωστός μας evleaks. Σε αντίθεση με προηγούμενες διαρροές αυτή μας δείχνει την συσκευή σε διάφορα χρώματα.

norm

Καθώς μπορεί να υπήρχε η ευκαιρία για την Nokia να βγάλει ένα κινητό με Android, από ότι φαίνεται τώρα είναι δύσκολο με την MS να κλείνει το τμήμα Device and Services που αναφέραμε. Μια αναφορά επίσης, κάνει λόγο ότι το team που εργαζόταν πίσω από το Normandy project τώρα δουλεύει πάνω στην ασύρματη φόρτιση των κινητών.

Μάλλον αυτό είναι από ότι φαίνεται και το τελευταίο leak που θα δούμε κάποιο προσχέδιο του Nokia Normandy, εκτός αν η Microsoft αποφασίσει να δοκιμάσει και Android συσκευές. Αυτό είναι λιγάκι δύσκολο, καθώς η MS βγάζει ένα ικανοποιητικό χρηματικό ποσό με κάθε συσκευή Android που πουλιέται.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.