Το HTC 10 έχει διαρρεύσει αρκετές φορές, είτε μέσα από πληροφορίες, είτε μέσα από renders, όμως η εταιρία δεν το έχει ανακοινώσει επίσημα ακόμα. Η HTC συνεχίζει να μας δίνει πληροφορίες, μέσα από βίντεο και πληροφορίες που δημοσιεύει κατά καιρούς στα social media. Σήμερα μας έδωσε άλλη μια πληροφορία, σχετικά με την κάμερά του.

Η πληροφορία δόθηκε μέσα από μια εικόνα που ανέβασε η εταιρία και έχει να κάνει με την κάμερα του HTC 10. Σε αυτό βλέπουμε την λέξη κάμερα υψωμένη στην δύναμη του 10, πράγμα που υπονοεί πως η κάμερα θα είναι πολύ δυνατή.

HTC 10 Camera

Η εικόνα ανέβηκε στο Twitter της εταιρίας και από κάτω έχει την λεζάντα “World First, World Class, Front and Back. You’ll see”. Το World First δηλώνει ξεκάθαρα πως θα έχει ένα ή περισσότερα χαρακτηριστικά που δεν βρίσκουμε σε άλλες κάμερες. To World Class μας δείχνει πως θα είναι πολύ δυνατή η κάμερα, και τέλος μας λέει πως η νέα τεχνολογία που θα εισάγει η εταιρία θα βρίσκεται και στις 2 κάμερες της συσκευής.

Η εταιρία έχει κάνει και στο παρελθόν νύξεις για την κάμερα του HTC 10 και μάλιστα ανέφερε πως παρέχει μια πολύ ελκυστική εμπειρία, ότι και αν σημαίνει αυτό.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά αναμένουμε οθόνη 5.1 ίντσες με ανάλυση QuadHD (2560×1440), ενώ στο εσωτερικό όλα δείχνουν πως θα έχουμε Snapdragon 820 με 4GB RAM και 32GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, επεκτάσιμο με microSD.

Η συσκευή αναμένεται αν ανακοικωθεί μέσα στον Απρίλιο, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ