Κατά την διάρκεια των τελευταίων μηνών, η Meizu έχει κάνει αρκετά σημαντικές στρατηγικές αλλαγές, οι οποίες της έφεραν θετικά αποτελέσματα, δεδομένου ότι οι πωλήσεις των smartphones της είναι καλύτερες από κάθε άλλη χρονιά.

Ο αντιπρόεδρος της Meizu, ο Li Nan αποκάλυψε πρόσφατα ότι η εταιρεία αποφάσισε να σταματήσει την σειρά MX Pro και να την αντικαταστήσει με μια νέα σειρά high-end συσκευών. Τώρα, ο Pan Jiutang, ένας δημοφιλής αναλυτής, λέει πως ένα νέο high-end smartphone αυτής της σειράς θα έρθει με τον Exynos 7420 επεξεργαστή της Samsung. Αυτός είναι ο επεξεργαστής που φοράει και το Galaxy S6 και έχει λάβει πολύ καλές κριτικές για τις επιδόσεις του. Αν διαπιστωθεί ότι αυτό είναι αλήθεια, η νέα συσκευή της Meizu, θα είναι το πρώτο κινέζικο smartphone που έχει επεξεργαστή στα 14nm.

meizu-flagship-e1438930297726

Η Meizu λέγεται πως με αυτή την νέα σειρά συσκευών θα ανταγωνιστεί άμεσα με την σειρά Xiaomi Mi Note. Έτσι, είναι σημαντικό η απόδοση του νέα smartphone της να είναι καλύτερη από τον ανταγωνισμό. Ενώ ο Snapdragon 810 είναι αρκετά ισχυρός, εξακολουθεί να έχει προβλήματα με την υπερθέρμανση. Έτσι, εκτός από το 810, υπάρχει ο Helio X10 και Exynos 7420, κι αν η Meizu πρέπει να επιλέξει κάποιον από αυτούς τους τρεις, θα πρέπει να πάει με τον Exynos 7420, λόγο των καλύτερων επιδόσεων που προσφέρει. Επιπλέον, η διαδικασία παραγωγής στα 14nm κάνει το chip ακόμα πιο αποδοτικό.

Εκτός από αυτές τις πληροφορίες, η νέα ναυαρχίδα της Meizu λέγεται πως θα έρθει με διπλής όψεως γυαλί και μεταλλικό σκελετό, ενώ η τιμή του θα είναι στα 450 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ