Τώρα που το Galaxy Note 7 είναι επίσημο, η Samsung είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει και το νέο Gear VR.

New-Samsung-Gear-VR.jpg

Το νέο VR Headset της εταιρείας θα είναι συμβατό φυσικά με το Galaxy Note 7 αλλά και με όλα τα high-end smartphones από το Galaxy S6 και μετά. Το νέο GearVR θα γίνει διαθέσιμο από τις 19 Αυγούστου, ξεκινώντας από τις ΗΠΑ και θα φτάσει φυσικά και στην Ευρώπη, με την τιμή του να αναμένεται περίπου στα 90 ευρώ.

Από θέμα εμφάνισης, το νέο GearVR μπορούμε να πούμε πως είναι ίδιο με τα προηγούμενα μοντέλα με ελάχιστες αλλαγές, ενώ από θέμα χαρακτηριστικών, έχει ευρύτερο πεδίο προβολής, στις 101 μοίρες, σε σύγκριση με τις 96 μοίρες της προηγούμενης έκδοσης.

gear-vr-note-7

Επιπλέον, η Gear 360 σφαιρική κάμερα, η οποία είχε ανακοινωθεί αυτή την άνοιξη, αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ στην αγορά, θα γίνει διαθέσιμη κι αυτή στις 19 Αυγούστου με τιμή $349.99.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροLG V20: Έρχεται αυτόν τον Σεπτέμβριο με Android 7.0 Nougat
Επόμενο άρθροSamsung Galaxy Note 7: Ο βασιλιάς των Phablet είναι εδώ!
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ