Προχθές είχαμε δει πως η CyanogenMod κυκλοφόρησε την έκδοση 10.1.3, που εισήγαγε για πρώτη φορά το λογαριασμό CM. Η συγκεκριμένη είναι βασισμένη πάνω στην έκδοση Android 4.2. Είχαμε πει, στο προηγούμενο άρθρο, πως ήδη ετοιμαζόταν η επόμενη έκδοση της CynogenMod με αριθμό έκδοσης 10.2. Η εν λόγω θα βασίζεται στην επόμενη έκδοση του λειτουργικού της Google, Android 4.3.

cyanogenmod

Τι νέο φέρνει η νέα αυτή έκδοση; Από ότι φαίνεται θα υπάρχουν σημαντικές βελτιώσεις πάνω στο Privacy Guard, δίνοντάς σας, καλύτερο έλεγχο και εποπτεία στο σύστημά σας. Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή της CM, Privacy Guard, θα επιτρέπει στους χρήστες να δουν τι δικαιώματα έχουν οι εγκατεστημένες εφαρμογές και να τις ρυθμίσουν αναλόγως.

Με την νέα εφαρμογή λοιπόν, Privacy Guard 2.0, η CyanogenMod εισάγει μια νέα λειτουργία που ονομάζεται AppOps, που η Google την έχει ήδη ενσωματώσει στο Android 4.3. Η εφαρμογή AppOps δίνει στο σύστημά τη δυνατότητα να ανακαλέσει δικαιώματα που έχει πάρει “με το έτσι θέλω” μια εφαρμογή που μόλις εγκαταστήσατε. Επίσης θα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή που έχει τα δικαιώματά της μπλοκαρισμένα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.