Νέα screenshots και artworks από το Weekly Famitsu αποκαλύπτουν παλιούς γνώριμους εχθρούς από τα προηγούμενα Souls και το Bloodborne, όπως Vicar Amelia και Artorias of the Abyss!

dark souls 3

Λίγους μήνες απομείνανε για να πάρουμε στα χέρια μας το πολυαναμενόμενο παιχνίδι Dark Souls 3 και δεν γίνεται να περιγραφεί με λόγια η ανυπομονησία των χιλιάδων fans της σειράς. Για να μας προετοιμάσει ακόμα περισσότερο, το περιοδικό Weekly Famitsu δημοσίευσε ορισμένα screenshots και artworks που περιλαμβάνουν νέα boss, τοπία και NPCs τα οποία πιθανότατα θα υπάρχουν στην τελική μορφή του παιχνιδιού.

Αυτό όμως που παρακινεί το ενδιαφέρον είναι η ομοιότητα ενός boss (βλέπε πάνω εικόνα) με το beast Vicar Amelia του γνωστού σε όλους μας Bloodborne!

Άλλη μια έκπληξη αποτελεί η παρακάτω εικόνα και ειδικά το σπαθί… σας θυμίζει μήπως Artorias of the Abyss;

dark souls 3

Η επανεμφάνιση παλιών γνώριμων εχθρών ή η παρουσίαση αρχαίων κειμηλίων των προηγούμενων Souls είναι κάτι που συνηθίζεται στο Dark Souls και δεν θα ήταν άσχημο να δούμε και γνωστά πρόσωπα από το Bloodborne κιόλας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα υπόλοιπα screenshots που δημοσιεύτηκαν:

To Dark Souls 3 θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 12 Απριλίου 2016.

Δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις ούτε κάποια εξήγηση μέχρι τώρα και τα παραπάνω αποτελούν εικασίες του συγγραφέα αυτού του άρθρου.

Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.