ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 55 και 65 ίντσες, με τέσσερις φορές μεγαλύτερη ανάλυση από τις Full HD τηλεοράσεις, η LG μετατρέπει την τηλεοπτική θέαση σε ολοκληρωμένη ψυχαγωγία

Αθήνα, 14 Νοεμβρίου 2014Η LG Electronics (LG) επαναπροσδιορίζει την οικιακή ψυχαγωγία με τις νέες Curved ULTRA HD 4K τηλεοράσεις UC970V. Με εικόνα υπέρ-υψηλής ανάλυσης στις 55 και 65 ίντσες, τα μοντέλα της LG προσφέρουν θέαση πλούσια σε λεπτομέρειες και χρώματα, ενώ μπορούν να εγγυηθούν μια ασύγκριτη κινηματογραφική εμπειρία με απόλυτα ρεαλιστική απόδοση εικόνας.

 LG Curved UHD 65UC970V

Οι νέες Curved UHD τηλεοράσεις διαθέτουν κυρτή οθόνη, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα και με φυσικό τρόπο στο οπτικό πεδίο του ανθρώπινου ματιού. Η καινοτομία της LG αποτελεί τη βέλτιστη μορφή απεικόνισης για κάθε οθόνη, καθώς έτσι όλα τα σημεία του panel βρίσκονται σε ίση απόσταση από τα μάτια του θεατή. Με πρωτοποριακή τεχνολογία και σχήμα που ακολουθεί τη φυσική μορφή της ανθρώπινης όρασης, η οθόνη είναι ακόμα πιο άνετη και οι εικόνες πιο αληθινές. Επιπλέον, η τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας Triple XD Engine δημιουργεί εικόνες εντυπωσιακής ζωντάνιας και εξαλείφει κάθε είδους οπτικό σφάλμα.

Η τηλεόραση ULTRA HD 4K προσφέρει αψεγάδιαστη εικόνα με απόλυτη λεπτομέρεια. Η ανάλυσης 4K επιτυγχάνει νέα επίπεδα ποιότητας εικόνας με συμπύκνωση των 8,3 εκατομμυρίων pixels για κάθε frame, που αντιστοιχεί σε τέσσερις φορές μεγαλύτερη ανάλυση (3840 x 2160) από το πάνελ των Full HD τηλεοράσεων. Επιπλέον, χάρη στο IPS πάνελ 4K, που προσφέρει σταθερή, υψηλή αντίθεση των προβαλλόμενων εικόνων, true-to-life χρώματα και δυνατότητα ευρυγώνιας θέασης, η εμπειρία τηλεοπτικής θέασης στο σπίτι γίνεται μοναδικά απολαυστική.

Τέλος, η Curved ULTRA HD της LG διαθέτει την προηγμένη πλατφόρμα webOS Smart TV της LG. Μέσω της εύχρηστης αυτής πλατφόρμας, ο χρήστης εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση σε πλούσιο περιεχόμενο, άμεση και απλή αναζήτηση και προβολή του περιεχομένου, δυνατότητα σύνδεσης με άλλες συσκευές, καθώς και πραγματοποίηση των αρχικών ρυθμίσεων της τηλεόρασης του με τρόπο εύκολο και άνετο. Η πλατφόρμα webOS προσφέρει ένα «καθαρό», μίνιμαλ περιβάλλον χρήσης (GUI) για μία ξεκούραστη και απολαυστική εμπειρία Smart TV.

«Η νέα σειρά κυρτών τηλεοράσεων UHD 4Κ της LG αλλάζει τα δεδομένα της τηλεοπτικής θέασης, προσφέροντας πεντακάθαρη και υψηλή ποιότητα εικόνας. Ταυτόχρονα, η καμπυλότητα της οθόνης δημιουργεί μια καθηλωτική ατμόσφαιρα στο σπίτι, μετατρέποντας την οικιακή ψυχαγωγία σε μια αληθινά μοναδική κινηματογραφική εμπειρία. H LG παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και στην οικιακή ψυχαγωγία, χαρίζοντας την πιο απολαυστική εμπειρία θέασης και φέρνοντας το μέλλον ακόμα πιο κοντά στον καταναλωτή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Άρης Κουτελός, Consumer Electronics Director, LG Electronics Hellas.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.