Το internet έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και σπίτι χωρίς Wi-Fi, ΔΕΝ είναι σπίτι! Είναι γεγονός όμως ότι τα συνηθισμένα router δεν είναι και τόσο πρακτικά, λόγω των καλωδίων αλλά κυρίως όσον αφορά την ποιότητα του σήματος που εκπέμπουν.

Για το λόγο αυτό η Google σε συνεργασία με την Asus λανσάρισαν έναν νέο OnHub Wi-Fi router που θα επιλύσει μια και καλή όποια προβλήματα έχετε με το internet στο σπίτι σας.

onhub

Το ολοκαίνουργιο ASUS OnHub έρχεται με όλα τα πλεονεκτήματα του προκατόχου του δηλαδή με γρήγορο και σταθερό Wi-Fi, απλή εγκατάσταση και ευκολία στη χρήση μέσω της εφαρμογής Google On.

Το νέο μοντέλο φέρνει επίσης το Wave Control, δηλαδή την ικανότητα να αυξομειώνετε την ένταση του σήματος του router, απλά κουνώντας το χέρι σας πάνω από την συσκευή, όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα.

Επίσης μέσω ενός software update για το OnHub, θα προστεθεί ένας αλγόριθμος (smart antenna algorithm) στη συσκευή που θα κατευθύνει και θα μεγιστοποιεί το Wi-Fi σήμα προς το κινητό ή laptop ανάλογα με το που βρίσκεται στο σπίτι και προς τα που είναι στραμμένο.

Το Asus OnHub θα είναι διαθέσιμο μόνο στις Η.Π.Α. και στον Καναδά, με την τιμή του να ανέρχεται στα 219.99$.

Δείτε παρακάτω το βίντεο της Google για το νέο OnHub router:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=0Yk-X4pOW6w]

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.