Η Google φαίνεται ότι βρίσκεται σε φάση ανανέωσης του λογοτύπου του Android προσθέτοντας μια 3D έκδοση του γνωστού ρομπότ και φυσικά με μια μια νέα λέξη. Πιο συγκεκριμένα, η λέξη του Android πλέον έχει το κεφαλαίο γράμμα Α αντί για το μικρό που χρησιμοποιούσε τα προηγούμενα χρόνια.

Η εταιρεία ανέφερε στο 9to5google: Δείχνουμε ορισμένα στοιχεία της νέας εμπορικής μας ταυτότητας σε διάφορα μέρη, όπως στο booth μας στην έκθεση CES και σε διαφημιστικά υλικά. Θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες να μοιραστούμε μέσα στους επόμενους μήνες.

Θα βρούμε μάλλον την αλλαγή στην τελευταία stable έκδοση του Android 14 που θα κάνει το ντεμπούτο της κάποια στιγμή τον ερχόμενο Αύγουστο. Η boot οθόνη αυτή στιγμή αναφέρει Powered by Android και δείχνει την παλιά έκδοση του ρομπότ μαζί με το μικρό γράμμα Α. Μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το νέο λογότυπο στην εικόνα που ακολουθεί.

Αξίζει να αναφερθεί ότι εταιρείες όπως η Google και η Apple δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην ταυτότητά τους καθώς το λογότυπο δεν είναι κάτι που παρουσιάζεται μόνο στις διαφημίσεις αλλά και στα προϊόντα του brand. Μάλιστα, πριν από μερικά χρόνια ένα iPhone 11 Pro πουλήθηκε στα 2.700 δολάρια εξαιτίας ενός λάθους στην αποτύπωση του λογοτύπου της εταιρείας που το έκανε να βρίσκεται εκτός κέντρου.

android logo

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.