Όλο και περισσότεροι χρήστες υπηρεσιών streaming αναζητούν τρόπους να πληρώσουν λιγότερο για μια συνδρομή, καθώς το Youtube όπως και τα Netflix και Disney+ αυξάνουν συνεχώς τις τιμές.

netflix

Μόλις την περασμένη Παρασκευή, το Youtube ειδοποίησε χρήστες στη Κορέα ότι η τιμή του Youtube Premium θα αυξηθεί στα 14.900 won ($11) ανά μήνα από τα 10.450 won. Εκείνοι που είχαν εγγραφεί στην υπηρεσία πριν τον Σεπτέμβριο του 2020, τους επιτρέπεται να συνεχίσουν να πληρώνουν 8.600 won για τους επόμενους τρεις μήνες.

Η ανακοίνωση ήρθε λίγο μετά από μια παρόμοια κίνηση του Netflix στη χώρα αυτή, με την υπηρεσία να ανακοινώνει ότι θα κληθούν να πληρώσουν 5.000 won επιπρόσθετα αν μοιράζονται το password τους.

Μπροστά σε όλες αυτές τις αυξήσεις τιμών, πλήθος μεθόδων έχουν γίνει viral και υπόσχονται να σου επιτρέψουν να παρακολουθήσεις περιεχόμενο δωρεάν ή σε χαμηλότερη τιμή. Για παράδειγμα πολλοί δείχνουν τρόπους να ξεπεράσεις τους γεωγραφικούς περιορισμούς μέσω VPNs, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο premium λογαριασμούς σε χώρες με χαμηλότερες τιμές, όπως η Ινδία, η Αργεντινή, η Ιταλία και η Τουρκία. Ορισμένοι βάζουν ακόμη και για πώληση τους λογαριασμούς που έχουν δημιουργήσει σε άλλες χώρες, παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο είναι παράνομο.

Και όλα αυτά, όταν το 2017, το Netflix είχε γράψει στα social media: love is sharing a password.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.