Το Netflix διέθεσε πριν από μερικές ημέρες το νέο Play Something feature σε όλους τους χρήστες, προσθέτοντας ένα σχετικό πλήκτρο στο UI της streaming υπηρεσίας, το οποίο αυτόματα θα προτείνει νέες σειρές και ταινίες που δεν έχεις παρακολουθήσει προηγουμένως. To Play Something button θα εμφανιστεί σε πολλά μέρη του Netflix app, συμπεριλαμβανομένου κάτω από το προφίλ σου, όταν συνδεθείς, στην αριστερή πλαϊνή navigation μπάρα και στη δέκατη σειρά της homepage του Netflix.

netflix

Η εταιρεία δοκίμαζε εντατικά το εν λόγω feature για αρκετούς μήνες, κάτω από πλήθος διαφορετικών ονομάτων, ωστόσο πλέον το κάνει διαθέσιμο σε όλους τους Netflix χρήστες παγκοσμίως. Αρχικά, στο Netflix tv app και στη συνέχεια στο Android.

Το Netflix σπεύδει να σημειώσει, ότι το Play Something button δεν αποτελεί ένα τυχαίο πλήκτρο το οποίο θα σε βομβαρδίζει με περιεχόμενο από την ατέλειωτη βιβλιοθήκη της υπηρεσίας. Αντίθετα, πρόκειται για ένα feature που χρησιμοποιεί το ήδη υπάρχον προφίλ σου και τις πληροφορίες του, για να σου δείξει σειρές και ταινίες που σε ενδιαφέρουν, με πλοκή παρόμοια με τις προηγούμενες θεάσεις σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.