Όπως όλοι γνωρίζουμε, ήδη έχουν τεθεί τα νέα μέτρα του Netflix που αφορούν το password sharing στις ΗΠΑ, με πλήθος περιορισμών ως προς το πως χρησιμοποιεί κάποιος τον Netflix λογαριασμό του εκτός σπιτιού. Το μέτρο όμως φαίνεται ότι αποδίδει τα μέγιστα.

Κατά τη διάρκεια του διαστήματος 25 Μαΐου – 28 Μαΐου λίγο μετά την έναρξη ειδοποίησης των χρηστών για τους νέους περιορισμούς, το Netflix γνώρισε περισσότερους νέους συνδρομητές από ποτέ άλλοτε, ή ακριβέστερα, τουλάχιστον από τότε που η Antenna, μια εταιρεία analytics ξεκίνησε να μετρά τα εν λόγω δεδομένα το 2019.

Στο γράφημα παρακάτω μπορείς να δεις τον αριθμό των νέων συνδρομητών να εκτοξεύεται, όπως και η μετοχή της η οποία σημείωσε άνοδο περίπου 13% από τις 23 Μαΐου. Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση παρακολουθείται στενά και από άλλες συνδρομητικές υπηρεσίες για να διαπιστώσουν την αντίδραση του κόσμου και γιατί όχι να υλοποιήσουν και αυτοί αντίστοιχα μέτρα. Άλλωστε το password sharing δεν είναι μόνο πρόβλημα του Netflix.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.