Το Netflix θα αρχίσει να χρεώνει 6.99 δολάρια το μήνα για το νέο  πακέτο με διαφημίσεις, το οποίο θα ξεκινήσει να διατίθεται στις 3 Νοεμβρίου. Το βασικό αυτό πακέτο το οποίο θα υποστηρίζεται από τις διαφημίσεις, θα περιλαμβάνει περίπου 4 με 5 λεπτά διαφημίσεων κάθε ώρα και δεν θα θα δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσεις σειρές και ταινίες.  Μάλιστα, ένας μικρός αριθμός σειρών και ταινιών δεν θα είναι διαθέσιμες λόγω περιορισμών όσον αφορά το licensing.

Οι διαφημίσεις θα είναι 15 ως και 30 δευτερολέπτων και θα παίζουν πριν ή κατά τη διάρκεια του περιεχομένου. Οι εταιρείες θα μπορούν να ρυθμίζουν σε ποιο περιεχόμενο θέλουν να εμφανίζονται αυτές.

Το Netflix εν ολίγοις αναγκάζεται τελικά να διαθέσει το εν λόγω πακέτο, μετά από ολόκληρα χρόνια που απέρριπτε τη συνταγή αυτή. Η κίνηση αυτή λαμβάνει χώρα σε μια εποχή που η συνδρομητική βάση στην Αμερική έχει μειωθεί. Μόνο τα δυο πρώτα τρίμηνα του έτους η εταιρεία έχασε σημαντικό αριθμό συνδρομητών, ενώ το τρίτο τρίμηνο αναμένεται να προσθέσει μόλις 1 εκατομμύριο.

Το νέο πακέτο με διαφημίσεις θα γίνει διαθέσιμο αρχικά στον Καναδά και στο Μεξικό την 1η Νοεμβρίου και θα ακολουθήσει η Αυστραλία, Βραζιλία, Καναδάς Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Κορέα, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ στις 3 Νοεμβρίου.  Στην Ισπανία θα φθάσει στις 10 Νοεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.