Το Netflix είχε ξεκαθαρίσει ότι θέλει να μειώσει την κοινή χρήση κωδικών με την εφαρμογή επιπλέον χρέωσης. Μάλιστα είχε κάνει δοκιμές σε ορισμένες περιοχές, όπως η Αργεντινή, η Δομινικανή Δημοκρατία, το Ελ Σαλβαδόρ, η Γουατεμάλα, και η Ονδούρα, με όχι και τόσο θετικά αποτελέσματα.

Τώρα, η εταιρεία αναφέρει ότι η όλο και αυξανόμενη κοινή χρήση κωδικών υπονομεύει την ικανότητα της να επενδύει και να βελτιώνει την υπηρεσία της. Γι’ αυτό, ένα από τα μέτρα που θα πάρει είναι η χρέωση για την προσθήκη επιπλέον νοικοκυριών, μάλιστα πλέον είναι γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

Στις ρυθμίσεις της πλατφόρμας του Netflix θα υπάρχει η επιλογή προσθήκης σπιτιού ή νοικοκυριού. Η χρέωση θα είναι 2.99 δολάρια τον μήνα και ανάλογα με το πλάνο του κάθε χρήστη θα επιτρέπεται η προσθήκη ενός νοικοκυριού στο Basic, δύο στο Standard, και τριών στο Premium.

Για να κάνει λίγο πιο εύκολα τα πράγματα για όσους ταξιδεύουν εκτός της χώρας διαμονής τους και αυτής που είναι εγγεγραμμένος ο λογαριασμός τους, η εταιρεία θα επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν την υπηρεσία εκτός σπιτιού, αλλά μόνο μέσω tablet, laptop, ή smartphone.

Εκτός από την επιπλέον χρέωση για την προσθήκη νοικοκυριών, το Netflix ετοιμάζει και τη διάθεση ενός οικονομικού πλάνου. Όσοι επιλέγουν αυτό το πλάνο θα πρέπει να ανεχτούν τις διαφημίσεις που θα προβάλονται μεταξί των επεισοδίων και ίσως σε διάφορα σημεία της πλατφόρμας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.