Οι χρήστες του Netflix γνωρίζουν το Smart Downloads feature που επιτρέπει στη συσκευή σου αυτόματα να κατεβάζει τα τελευταία επεισόδια των σειρών που παρακολουθείς. Ένα νέο feature όμως κάνει το επίσημο ντεμπούτο του και φέρει την ονομασία Downloads for you, που επεκτείνει τη λειτουργικότητα σε σειρές και ταινίες που δεν έχεις παρακολουθήσει ακόμη. Μαζί κάνει το ντεμπούτο της και η οθόνη Playback Specification diagnostics, ενώ και ρυθμίσεις ελέγχου της φωτεινότητας κάνουν επίσης πιο ευρέως το ντεμπούτο τους.

Το νέο Downloads for you feature δηλαδή θα σου κατεβάσει αυτόματα περιεχόμενο που πιστεύει ότι θα σου αρέσει αλλά δεν έχεις παρακολουθήσει ακόμη, μέχρι τα όρια αποθηκευτικού χώρου που έχεις θέσει. Εκ προεπιλογής, είναι ρυθμισμένο να καταναλώνει άλλο 1GB, αλλά μπορείς να το ρυθμίσεις εσύ στο επιθυμητό όριο. Θα εμφανιστούν στο Download tabs σε μια νέα κατηγορία κάτω από άλλο Smart Downloads περιεχόμενο.

Σημειώστε ότι η εμφάνιση του Downloads tab αλλάζει λίγο με το νέο feature, διαθέτοντας πλέον λίγο μεγαλύτερες κάρτες για σειρές, που μπορεί να επεκταθούν για να σου δείξει μεμονωμένα επεισόδια που έχουν κατέβει. Φυσικά, λαμβάνεις και τη γνωστή ειδοποίηση όπως με τα άλλα downloads, όσο το feature κάνει τα δικά του και το Netflix app σημειώνει επίσης ότι θα κατεβάσει περιεχόμενο μόνο όταν βρίσκεσαι σε Wi-Fi. Επίσης θα σου δίνεται η δυνατότητα να ορίζεις τον διαθέσιμο χώρο του feature και για τα άλλα προφίλ.

 

Δεν θα πρέπει να αμελήσουμε να αναφέρουμε ότι υπάρχει και ένα νέο section στα Settings όπου μπορείς να βρεις πληροφορίες για τα settings του playback, όπως για παράδειγμα αν η συσκευή σου αναγνωρίζεται ως συμβατή με HDR, ποιους codecs υποστηρίζει κ.α.

Τέλος, θα είσαι σε θέση να ανεβάζεις ή να μειώνεις τη φωτεινότητα, χάρη σε έναν νέο slider που κάνει το ντεμπούτο του και βλέπεις στην παρακάτω εικόνα, χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσεις τα quick settings.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.