Το Netflix λέει ότι θέλει να σκοτώσει την τηλεόραση. Αυτό ακριβώς ονειρεύεται ο CEO Reed Hastings εδώ και πάνω από 8 χρόνια και μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες σε συνέδριο επενδυτών επανέλαβε την πεποίθησή του, τονίζοντας ότι η θέση του Netflix είναι καλύτερη από ποτέ, καθώς η τηλεόραση θα είναι νεκρή σε 5 με 10 χρόνια.

Υπενθυμίζουμε, ότι ένας από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές της streaming υπηρεσίας είναι το πλήθος των δωρεάν καναλιών που εκπέμπουν στην τηλεόρασή καθώς και η αποκαλούμενη καλωδιακή τηλεόραση. Το Netflix χρειάζεται η τηλεόραση να πεθάνει, καθώς χρειάζεται τους συνδρομητές περισσότερο από ποτέ. Μάλιστα, το Q2 του 2022 έχασε περισσότερους από 1.3 εκατομμύρια συνδρομητές στις ΗΠΑ και στον Καναδά.

Τώρα το αν θα συμβεί είναι άλλο θέμα. Η δωρεάν τηλεόραση (αν και στην Ελλάδα πληρώνουμε ΕΡΤ μέσω των λογαριασμών ΔΕΗ) είναι δωρεάν, δεν χρειάζεται internet για να δουλέψει και συνεχίζει να έχει ακόμη αξιόλογο περιεχόμενο σε πολλά μέρη του κόσμου (όχι στην Ελλάδα κατά την άποψή μας, με λίγες εξαιρέσεις). Το Netflix πάντως πιστεύει ότι γίνεται, μένει να φανεί.

Η λίστα με τις πιστοποιημένες 5G συσκευές στη Cosmote – Πάνω από το 70% η κάλυψη του 5G

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.