Αν υπάρχουν άτομα στο λογαριασμό σου στο Netflix που θέλεις να διώξεις, τότε το νέο εργαλείο που κάνει το επίσημο ντεμπούτο του είναι αυτό ακριβώς που αναζητάς. Ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα στο επίσημο blog του Netflix δίνοντας στους κατόχους λογαριασμών Netflix περισσότερο έλεγχο του account.

Συγκεκριμένα, θα μπορείς να δεις τις πρόσφατες συσκευές που έχουν συνδεθεί στο λογαριασμό σου και να αποσυνδέσεις αυτές που δεν θέλεις.  Επίσης, μέσω του νέου εργαλείου, θα μπορείς να δεις ποιο προφίλ παρακολούθησε κάτι, την ώρα και την ημερομηνία που το παρακολούθησε και από που.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αν και υπήρχε ήδη η δυνατότητα να διώξεις τους χρήστες από το λογαριασμό σου, απαιτούσε να εξαναγκάσεις όλες τις συσκευές να συνδεθούν ξανά. Με το νέο χαρακτηριστικό, μπορείς να αποσυνδέσεις συγκεκριμένες συσκευές, έτσι ώστε ο μη εγκεκριμένος χρήστης θα μπορεί να επιστρέψει μόνο αν γνωρίζει το password.

netflix

Είναι ένα από τα πρώτα μέτρα που εφαρμόζει το Netflix κατά του password sharing, όπως σημειώνει το androidauthority αν και τα αποτελέσματά του μένουν να φανούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.