Το Netflix επιτρέπει επιτέλους να κλειδώσεις προφίλ με PIN. Κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν έχεις παιδιά που χρησιμοποιούν το λογαριασμό σου. Για να βρεις αυτές τις επιλογές, θα πρέπει να μεταβείς στο website του Netflix, να κάνεις mouse over πάνω από το εικονίδιο του προφίλ σου στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης και να επιλέξεις Account για να βρεις τα account settings σου.

Κάτω από την ενότητα Profile και Parental Control πίεσε το βέλος στην δεξιά πλευρά του προφίλ που θέλεις να περιορίσεις.  Επέλεξε το Change button στο Profile Lock. Αν δεν έχει τεθεί PIN ακόμη, τότε το feature θα είναι απενεργοποιημένο.

Θα πρέπει να πληκτρολογήσεις το password του Netflix. Αν μοιράζεσαι τον λογαριασμό σου με άλλους ανθρώπους, οποιοσδήποτε με το Netflix password σου μπορεί να έρθει σε αυτή τη σελίδα και να αλλάξει ή να αφαιρέσει το PIN.

Τσεκάρισε το “Require a PIN to access [οποιοδήποτε όνομα]’s profile και πληκτρολόγησε ένα τετραψήφιο password. Πλέον, όταν κάποιος θα επιλέγει ένα κλειδωμένο προφίλ, θα πρέπει να πιέσουν το επιλεγμένο PIN πριν να έχουν πρόσβαση στο προφίλ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.