Το hot θέμα της επικαιρότητας αυτή τη στιγμή είναι το τέλος του password sharing του Netflix, από τις ΗΠΑ από όπου ξεκίνησε. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Golem.de, το Netflix δεν θα μπλοκάρει το λογαριασμό του, αν ο χρήστης συνεχίζει να μοιράζεται το password και εκτός νοικοκυριού.

Ακριβώς αυτό ανέφερε το Netflix στην ιστοσελίδα, όταν ρωτήθηκε για τις συνέπειες που θα έχουν οι κάτοχοι των λογαριασμών. Οι χρήστες δεν απειλούνται με τερματισμό του λογαριασμού τους ή οποιαδήποτε άλλη συνέπεια, αν άνθρωποι εκτός του νοικοκυριού αποκτήσουν πρόσβαση στο λογαριασμό.

Ωστόσο, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά αν κάποιος χρήστης έχει ήδη ρυθμίσει τη λειτουργία του νοικοκυριού και έχει ξεκινήσει να πληρώσει για πρόσθετους χρήστες. Το Golem.de αναφέρει ότι σε αυτή τη περίπτωση, χρήστες που αποκτούν πρόσβαση στο Netflix από τοποθεσίες διαφορετικές του κυρίως νοικοκυριού θα λαμβάνουν ειδοποίηση ότι το streaming δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Αντίθετα, το Netflix θα κατευθύνει το χρήστη να πληρώσει ξανά.

Από την μεριά του πάντως το bgr.com, προσθέτει ότι το streaming θα είναι εφικτό στις mobile συσκευές. Μάλλον αυτό θα είναι το κενό ασφαλείας, ας μας επιτραπεί ο όρος, που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες για μεταφορά του περιεχομένου στη TV σε άλλες τοποθεσίες. Θα παρακολουθούμε το θέμα από κοντά και πιο εκτενώς όταν έρθει και στην Ελλάδα το μέτρο αυτό.

COSMOTE CHRONOS: Μία καινοτόμος εφαρμογή στη διάθεση του Πολιτισμού

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.