Η τιμή του Standard πακέτου του Netflix από την Νότια Αφρική έχει τρελό value for money σε σύγκριση με άλλες χώρες. Όπως γνωρίζουμε, ενώ το Netflix για παράδειγμα, μπορεί να έχει τα δικαιώματα για το streaming μιας ταινίας στη Νότια Αφρική, τα δικαιώματα αυτά μπορεί να ανήκουν σε μια άλλη υπηρεσία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Επιπλέον, οι μηνιαίες τιμές του Netflix διαφέρουν μεταξύ των χωρών, καθώς το κόστος λειτουργίας και αδειοδότησης περιεχομένου σε κάθε χώρα διαφέρει.

iOS 18 Crystal: Η μεγαλύτερη αναβάθμιση που έχει γνωρίσει ποτέ το iPhone

Το MyBroadband συνέκρινε τα μεγέθη της βιβλιοθήκης και τις μηνιαίες τιμές συνδρομής της μεγαλύτερης υπηρεσίας streaming στον κόσμο στη Νότια Αφρική και σε 19 άλλες χώρες για να διαπιστώσει σε ποια χώρα η συνδρομή είναι πραγματικά value for money.

Όσον αφορά τον αριθμό των διαθέσιμων τίτλων οι συνδρομητές στο Ηνωμένο Βασίλειο θεωρούνται ως οι πιο τυχεροί καθώς βρίσκονται στη πρώτη θέση με 7.765 τίτλους, ακολουθεί η Γερμανία και στη τρίτη θέση η Γαλλία. Δείτε χαρακτηριστικά τον πίνακα.

Η Νότια Αφρική κατέλαβε τη 12η θέση με 6.458 τίτλους, περίπου 1.300 λιγότερους από το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας αξιοσέβαστος αριθμός αν εξετάσουμε ορισμένες από τις χώρες που βρίσκονται πιο κάτω στη λίστα. Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές σε άλλες αφρικανικές χώρες είχαν αρκετά περιορισμένη επιλογή περιεχομένου.

Όσον αφορά τη σχέση ποιότητας τιμής, η κατάταξη είναι εντελώς διαφορετική, με τη Νότια Αφρική να βρίσκεται σε πολύ καλύτερη θέση. Η Αίγυπτος η οποία είχε μόνο τον 14ο μεγαλύτερο κατάλογο κατέλαβε την πρώτη θέση λόγω της χαμηλής συνδρομής της και του αξιοπρεπούς μεγέθους της βιβλιοθήκης της, που ανέρχεται σε 6.443 τίτλους.

Με μηνιαία τιμή 120 αιγυπτιακές λίρες για το Netflix standard, οι συνδρομητές στη βορειοαφρικανική χώρα πληρώνουν 1,16 λεπτά ανά τίτλο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.