Πολλοί χρήστες του Netflix αρχίζουν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις ότι η συνδρομή τους σύντομα θα τερματιστεί στο βασικό πακέτο του Netflix (Basic Plan) και τους καλεί είτε να αναβαθμίσουν σε κάποιο ακριβότερο είτε να μεταβούν σε κάποιο φθηνότερο με διαφημίζεις, στις χώρες που αυτό υποστηρίζεται.

Τι σημαίνει η ένδειξη ανακαινισμένο στους αποκωδικοποιητές της Cosmote TV!

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων, η υπηρεσία ανακοίνωσε ότι ξεκινά να εφαρμόζει το μέτρο από τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο και από εκεί και έπειτα θα αποφασίσουν την μετέπειτα πορεία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Basic Plan του Netflix ήταν σημαντικά φθηνότερο από οποιοδήποτε άλλο που δεν είχε διαφημίσεις. Η γνωστή streaming υπηρεσία είναι μια από τις πολλές που έχουν μεταβεί σε συνδρομητικά πακέτα με διαφημίσεις, όπως το Disney+, το Amazon Prime Video και άλλα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και στην Ελλάδα γίνεται εδώ και μέρες. Επίσης σε smart samsung 10ετιας ήδη μετά το update έχουν καταργήσει την εφαρμογή του Netflix!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.