Το Nest Hub είναι η κύρια έξυπνη οθόνη της Google. Τροφοδοτείται από τον Google Assistant και μπορείτε να ακούσετε μουσική, να παίξετε podcast, να δείτε τον καιρό, να πραγματοποιήσετε κλήσεις στο Duo, και πολλά άλλα.

Με την οθόνη του Nest Hub μπορείτε να κάνετε ροή περιεχομένου από το YouTube, το Netflix, την Disney+, να μεταδώσετε περιεχόμενο ήχου από το τηλέφωνό σας, όπως και βίντεο, και πολλά ακόμα.

Σύμφωνα με μια νέα αναφορά από το 9to5Google, η Google εργάζεται στον διάδοχο του Nest Hub, αλλά αυτή τη φορά θα χρησιμοποιήσει ένα αποσπώμενο tablet – στη θέση της οθόνης.

Το επόμενο Nest Hub είναι ουσιαστικά ένα tablet που μπορεί να λειτουργεί ως μια παραδοσιακή έξυπνη οικιακή συσκευή. Η βάση μπορεί να λειτουργήσει ως ηχείο και ως βάση φόρτισης του tablet.

Έχουμε δει άλλες εταιρείες να ασχολούνται με παρόμοιες παραλλαγές. Ας πούμε, η Lenovo λάνσαρε μία παρόμοια ιδέα με το Smart Tab M10. Το tablet διαθέτει βάση φόρτισης που το κρατά όρθιο και το μετατρέπει σε έξυπνο ηχείο με οθόνη.

Μπορεί να αντιληφθεί τη φωνή από όπου και αν προέρχεται – σχεδόν – μέσα στο δωμάτιο, αφού έχει ρύθμιση διπλού μικροφώνου και ξεχωριστό chip για την επεξεργασία πληροφοριών και από τα δύο.

Το επόμενο Google Nest Hub αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, αλλά δεν είναι σαφές αν θα είναι δύο συσκευές που θα πωλούνται και χωριστά, καθώς και το τι λειτουργικό θα τρέχει το tablet.

Η πιο πιθανή επιλογή είναι το Fuchsia OS που χρησιμοποιεί το τωρινό Nest Hub από τον Αύγουστο του περασμένου έτους – προηγουμένως εκτελούσε το Cast OS, ένα λειτουργικό σύστημα που βασίζεται σε Linux.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.