Το Neptune Pine είναι ένα project που είχε υποστηρικτεί από το Kickstarter με 100000$ και υπόσχεται ότι θα είναι το πρώτο πραγματικό ανεξάρτητο Android smartwatch. Θα έρχεται με διπύρηνο Snapdragon S4, κάμερα, και την ικανότητα να στέλνετε μηνύματα και να κάνετε κλήσεις από τον καρπό σας.

Ένα αρχικό πρωτότυπο της συσκευής έκανε την εμφάνιση του στην CES 2014 και ενώ μπορεί να σας φαίνεται κάπως αστείο το μέγεθος, αν το καλοσκεφτείτε έχετε ένα πλήρες λειτουργικό smartphone στον καρπό σας. Αυτό έρχεται σε αντίθεση βέβαια με τα περισσότερα όπως το Pebble και το Galaxy Gear που χρειάζονται κάποια σύνδεση με κινητό τηλέφωνο.

1

Κάτι που δεν μπορείς να μην το παρατηρήσεις ή να μην το σχολιάσεις είναι το μέγεθος της συσκευής. Όχι μόνο δείχνει αλλά είναι και τεράστιο και ίσως απογοητεύσει κάποιους που έχουν μικρά χέρια ή λεπτούς καρπούς και ειδικότερα το γυναικείο φύλλο. Λόγο του μεγέθους του σίγουρα δεν θα περνάτε απαρατήρητος κι αν θα φαίνεστε περίεργος με τα Google Glasses φανταστείτε με αυτό.

Από εκεί και πέρα αν δεν σας ενοχλεί το μέγεθος, σίγουρα η συσκευή θα σας ανταμείψει. Το Pine έρχεται με οθόνη 2,4” ιντσών, ανάλυσης 320 x 240 pixel, 5 MP οπίσθια κάμερα που μπορεί κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει βγάζοντας το ρολόι από το περιβραχιόνιο και Snapdragon S4 dual-core στα 1,2 GHz αρχιτεκτονικής Cortex-A5. Το πιο ωραίο της συσκευής είναι ότι παίρνει micro-sim σαν κανονικό smartphone και έρχεται με Android 4.1.

Τέλος για να μην αναρωτιέστε η συσκευή έρχεται με μπαταρία 810 mAh οπότε θα καταφέρνει να βγάζει την μέρα, αλλά σίγουρα το βράδυ θα χρειάζεται φόρτισμα. Αν ενδιαφέρεστε να φοράτε ένα smartphone στον καρπό σας μπορείτε να κάνετε προπαραγγελία αφού η συσκευή κοστολογείται στα 335$.

http://www.youtube.com/watch?v=88JMELpSv6s

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.