Ο Snapdragon 8 Gen 4 έχει τρέξει ήδη τα πρώτα του Benchmarks με τρομερά δυνατά αποτελέσματα, όμως ένα νέο chip έκανε την εμφάνισή του. Το νέο chip είναι της σειράς Snapdragon 8 Gen και έχει κωδική ονομασία SM8635.

Οι πληροφορίες έρχονται από τον Digital Chat Station, που αναφέρει πως το νέο chipset κατασκευάζεται ήδη από την TSMC στα 4nm και περιλαμβάνει έναν πυρήνα Cortex-X4 στα 2.9GHz, ενώ τα γραφικά αναλαμβάνει μια Adreno 735 GPU. Υποστηρίζει πως στο AnTuTu σκοράρει πάνω από 1.7 εκατομμύρια πόντους.

Δεν είναι γνωστό ποιο θα είναι το εμπορικό όνομα του SM8635 όταν θα ανακοινωθεί επίσημα, όμως υπάρχει η πιθανότητα να είναι ένα chip ανάμεσα στον Snapdragon 8 Gen 2 και 8 Gen 3, σε θέματα επιδόσεων. Οπότε ίσως δούμε ένα όνομα σαν 8s Gen 2 ή 8 Gen 3 Lite.

O Roland Quandit, άλλος γνωστός leakster, ανέφερε ένα chipset με παρόμοια χαρακτηριστικά, που έχει την ονομασία SM7675, που δείχνει πως θα είναι στην σειρά Snapdragon 7 Gen.

Μένει να περιμένουμε για περισσότερες πληροφορίες που θα ρίξουν φως στο μυστήριο των νέων chipsets.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.