Η Samsung λάνσαρε τον Portable SSD T7 Shield και ισχυρίζεται ότι αυτός είναι ο πιο ανθεκτικός φορητός SSD που έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα. Ο T7 Shield έχει πιστοποίηση IP65 για προστασία από τη σκόνη και το νερό και έχει αντοχή σε κραδασμούς από πτώσεις έως και τρία μέτρα.

Samsung Portable SSD T7 Shield Launch

Ο φορητός SSD T7 Shield είναι διαθέσιμος παγκοσμίως και όσοι θέλουν να τον αγοράσουν μπορούν να επιλέξουν χωρητικότητες του 1TB ή των 2TB και τρεις επιλογές χρωμάτων. Ο SSD βασίζεται σε μια διεπαφή USB 3.2 Gen 2 και μπορεί να προσφέρει ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής έως και 1.050MB/s και 1.000MB/s, αντίστοιχα.

Όπως τα προηγούμενα μοντέλα φορητών SSD της Samsung, το νέο Portable SSD T7 Shield προσφέρει hardware κρυπτογράφηση AES 256-bit και συμβατότητα με Samsung Portable SSD 1.0 και Samsung Magician Software. Όσον αφορά τα λειτουργικά, υποστηρίζει Windows 7 ή νεότερη έκδοση, Mac OS X 10.10 ή νεότερη έκδοση, και Android Lollipop ή νεότερη έκδοση.

Ο νέος T7 Shield αποστέλλεται σε ένα φιλικό προς το περιβάλλον πακέτο που είναι το ένα τρίτο του μεγέθους των προηγούμενων γενιών φορητών SSD. Οι προσπάθειες βιωσιμότητας της Samsung επεκτείνονται σαφώς πέρα ​​από το τμήμα των κινητών τηλεφώνων. Ο νέος SSD συνοδεύεται από καλώδια USB Type-C-to-C και USB Type-C-to-A, και παρά τον στιβαρό σχεδιασμό του, ζυγίζει μόνο 98 γραμμάρια.

Samsung Portable SSD T7 Shield Launch

Η Samsung θα πουλά την έκδοση του Portable SSD T7 Shield με χωρητικότητα 1TB στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 159.99 δολάρια ή 169.99 ευρώ και αυτή των 2TB στα 289.99 δολάρια ή 319.99 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.