Η Microsoft αποφάσισε να επανασχεδιάσει επιτέλους το μενού που εμφανίζεται όταν κάνουμε δεξί κλικ στα Windows, όμως δημιούργησε μερικά προβλήματα. Για παράδειγμα, στα Windows 11 μπορείς να φτιάξεις νέο φάκελο με δεξί κλικ “Δημιουργία > Νέος φάκελος” – όπως στα Windows 10. Όμως δεν υπάρχει κανένας τρόπος να δημιουργήσεις νέο φάκελο με ένα κλικ.

Στα Windows 10 όταν είχες ανοιχτή την Εξερεύνηση αρχείων πατάς το εικονίδιο για τη δημιουργία νέου φακέλου. Η Microsoft φρόντισε στα Windows 11 να πρέπει να πατήσεις το “Δημιουργία” και να διαλέξεις από εκεί “Φάκελος”. Τουλάχιστον όμως διατήρησε τις συντομεύσεις πληκτρολογίου για τη δημιουργία νέου φακέλου.

Οπότε, την επόμενη φορά που θα θελήσεις να φτιάξεις έναν νέο φάκελο στα Windows 11 μην παιδεύεσαι με τα κλικ, απλά πάτα “Ctrl+Shift+N” και ο νέος φάκελος θα εμφανιστεί στην Επιφάνεια Εργασίας ή στον φάκελο που είναι ανοιχτός.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.