Η Samsung ανακοίνωσε έναν νεό 50MP αισθητήρα κάμερας που ονομάζει ISOCELL GN1, και είναι ο πρώτος αισθητήρας με dual-pixel autofocus και Tetracell pixel-binning. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτά τα δύο προσφέρουν έναν συνδυασμό γρήγορης απόδοσης και καλής ποιότητας σε χαμηλό φωτισμό.

Το μέγεθος pixel του ISOCELL GN1 είναι 1.2μm, αντί για 0.8μm που βρίσκουμε στους αισθητήρες υψηλότερης ανάλυσης της Samsung. Επίσης, το pixel-binning επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών αντίστοιχες με μία εικόνα 12.5MP. Άρα, ξεκάθαρα ο νέος αισθητήρας αποδίδει καλύτερα σε χαμηλό φωτισμό, γιατί τα μεγαλύτερα pixels συγκεντρώνουν περισσότερο φως και το pixel-binning προφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

Με το dual-autofocus και τη χρήση αλγορίθμου, ο ISOCELL GN1 μπορεί να τραβάει φωτογραφίες μέχρι 100MP. Επίσης, στον νέο αισθητήρα της Samsung βρίσκουμε SmartISO τεχνολογία, real-time HDR, gyro-based image stabilization, εγγραφή 8K στα 30fps, και 1080p στα 400fps χωρίς autofocus ή 240fps με autofocus.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.