Η ανακοίνωση του αναδιπλούμενου smartphone της Samsung είναι πολύ κοντά και όλοι οι λάτρεις της τεχνολογίας ανυπομονούν για τα αποκαλυπτήρια. Θα είναι όπως οι πατέντες που έχει καταθέσει η εταιρία ή θα δούμε έναν εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό; Πόσο διαφορετικό θα είναι από αυτό που είδαμε να μας δείχνει πρόσφατα στην σκηνή η εταιρία, με σχεδόν μηδενικό φωτισμό; Ίσως είναι σαν αυτό που βλέπουμε σήμερα, μέσα από ένα βίντεο που βγήκε από το εργοστάσιο της Samsung στο Βιετνάμ.

Η τελευταία πρόταση είναι πολύ κοντά σε όσα μας δείχνει το LetsGoDigital και άλλοι συνεργάτες, που δημιούργησαν ένα πολύ ενδιαφέρον concept, βασισμένο στο παραπάνω βίντεο, ώστε να μας δείχνουν το Samsung Flex ή όπως αλλιώς θα ονομαστεί η αναδιπλούμενη συσκευή της εταιρίας.

Στα renders που μας έδωσαν τα παιδιά του LetsGoDigital, με το οποίο συνεργαζόμασστε,  δείχνουν μια συσκευή αρκετά τετραγωνισμένη, με κάπως τετραγωνισμένες άκρες. Τα renders έχουν βασιστεί στο βίντεο που διέρρευσε και σε παλαιότερα renders που είχαν διαρρεύσει από την Samsung.

Ο Justin Denison της Samsung, μας είχε πει τον Νοέμβριο πως η συσκευή θα αποτελείται από οθόνες 4.58 ιντσών, ανάλυσης 840×1960. Όταν θα ανοίγει, θα φτάνει τις 7.3 ίντσες με συνολική ανάλυση 1536×2152 pixels.

Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει σε τιμή άνω των €1500, που ίσως δικαιολογείται από την εντελώς νέα τεχνολογία. Οι δυνατότητες που θα έρθουν με την νέα συσκευή θα είναι πάρα πολλές, με το μέλλον των smartphones να διαφαίνεται λαμπρό.

Η συσκευή θα ανακοινωθεί πιθανότατα στις 20 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο, μαζί με τα Galaxy S10. Το techmaniacs θα είναι εκεί σαν καλεσμένος της Samsung, για να σας μεταφέρουμε τα πάντα από την ανακοίνωση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.