Μπορεί τα Samsung Galaxy Buds Pro να κυκλοφόρησαν πρόσφατα, αλλά ξεκίνησαν ήδη να λαμβάνουν το δεύτερο firmware update. Αυτή τη φορά στόχος της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας είναι η βελτίωση του Active Noise Cancellation.

Το update βελτιώνει επίσης και το Voice detect. Αυτό το χαρακτηριστικό βοηθάει τα ακουστικά να απενεργοποιούν το Active Noise Cancellation όταν καταλάβουν ότι ξεκίνησες να μιλάς, για να μπορείς να πραγματοποιήσεις μία άνετη συζήτηση χωρίς να χρειάζεται να βγάλεις τα Buds Pro.

Η ενημέρωση ολοκληρώνεται με το Ambient sound που επίσης βελτίωσε η εταιρεία. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει να ακούς τους ήχους του περιβάλλοντος. Το update είναι 2.2MB, έχει αριθμό έκδοσης R190XXU0AUA5, και είναι ήδη διαθέσιμο μέσω OTA στα Samsung Galaxy Buds Pro όλων των αγορών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.