Μέσω ενός thread στο Reddit το οποίο μεγαλώνει με την πάροδο του χρόνου, μαθαίνουμε ότι πολλοί χρήστες εκφράζουν τις έντονες ανησυχίες τους, καθώς οι νόμιμες εγκαταστάσεις των Windows 10 Pro αυτόματα γίνονται Windows 10 Home.

Ας παρακολουθήσουμε δυο σχετικά σχόλια:

Αναβάθμισα το PC μου από Windows 7 Pro σε Windows 10 Pro κατά τη διάρκεια της δωρεάν περιόδου πριν από μερικά χρόνια και δεν είχαν έναν κωδικό για τα Windows 10 Pro. Με ρώτησαν για το Windows 7 Pro Key το οποίο ευτυχώς  είχα στο πίσω μέρος της συσκευασίας και τους το έδωσα. Όταν τους έδωσαν για να γίνει ενεργοποίηση μου είπαν ότι ήταν OEM κλειδί και ζήτησαν την απόδειξη όταν πλήρωσε, την οποία δεν είχα. Με αποτέλεσμα να μην μπορούν να με εξυπηρετήσουν. 

Έπειτα από χρόνια που είχα ένα κλειδί που ήταν από Windows 8 Pro και ύστερα το χρησιμοποίησα για Windows 10, έλαβα μια ειδοποίηση ότι το κλειδί αποτελεί Windows 10 Home έκδοση και ότι έπρεπε να την εγκαταστήσω.

Το πρόβλημα φαίνεται ότι εντοπίζεται στους servers ενεργοποίησης της Microsoft, με την ίδια να εργάζεται για την επίλυσή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.